2011-03-07
 23:37:19

Framtida planer

Ja jag fick mig en funderare precis.
Min dröm sedan jag var mycket liten har alltid varit att få sjunga (jag kan jag vet att jag är duktigt inget jag skryter om utan jag vet).
Jag har som sagt sökt idol fick fin fin kretik så jag gnäller inte för att jag inte gick vidare utan jag är glad jag fick den kretiken jag fick och jag hade inte den rätta rösten som de sökte just då men man ska aldrig ge upp för den drömmen ska slå in och det är inte långt kvar till att söka igen.
En annan dröm som jag håller på att förvärkliga är att jag vill bli fotograf och det är jag när jag slutar skolan om 1½ år.
Den saken jag verkligen vill häva fram nu som jag vill sattsa på är musiken jag lever allvarligt för musiken, jag går inte utan för dörren utan musik. Jag sjunger hela och då menar jag också HELA tiden haha.
Så jag funderar verkligen på att sattsa på musiken nu, NU JÄVLAR KÖR VI PÅ DET.
2011-03-06
 19:17:27

Im sick

Då vart det ny månad och snart måndag igen, hinner man njuta av helgen eller ?
Jag har blivit sjuk blev det i Onsdags kväll och är det än, i morgon tisdag och onsdag har jag inga lektioner men i morgon ska jag in och lämna datorn.

GUUUUUD va jag hatar feberfrossa.

Som jag säkert skrivit innan har jag en annan blogg som jag bloggar på varje dag, försöker flytta den till blogg.se men det verkar inte vilja sig överhuvudtaget för jag fattar ingenting haha.

I alla fall ska jag sluta nu måste villa lite är fett varm och snurrig så vi höres.